BHGA | Overvejer du at købe ny varebil?
15962
page-template-default,page,page-id-15962,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Overvejer du at købe ny varebil?

Mercedes-Benz er et af de bilmærker, der har et bredt udvalg af varebiler i forskellige størrelser og modeller. Derfor er det også uden tvivl et mærke, der skal tages i betragtning, hvis du står med overvejelser omkring at investere i en eller flere nye varebiler. Vi vil forsøge at give dig et lidt bedre overblik over de forskellige modeller, så du har et bedre grundlag for at træffe den rette beslutning. Mercedes har mange forskellige modeller, men vi har valgt at tage udgangspunkt i de mest populære af dem nemlig Vito og Sprinter.

 

Først og fremmest er det vigtigt at kende til forskellen mellem en Tourer og en kassevogn, da modellerne er delt op i disse to typer. Du kan hurtigt se forskellen, hvis der holder en Tourer og en kassevogn foran dig. Toureren har nemlig vinduer hele vejen hen og handler i bund og grund om persontransport, hvorimod en kassevogn er lukket, så der kun er vinduer bagtil samt i kabinen.

 

Den helt klassiske varebil hos Mercedes er Vito, som findes i både en Tourer og en kassevogn. Med Vito Tourer sætter du komforten for dine passagerer i højsædet, da det er en gennemført persontransport. Der er mulighed for at justere, alt efter hvem der er dine passagerer, så uanset om den skal bruges som taxi, hotel shuttlebus eller transport af mandskab, så kan den passe til ethvert formål. Som en ekstra fordel kører Vito Tourer helt op til 17,5 kilometer på literen, hvilket også gør sig gældende for Vito kassevogn. Vito kassevognen har store udfoldelsesmuligheder, der dog, i modsætning til Toureren, ikke indebærer persontransport. Der er i denne model plads til alt det nødvendige samt meget mere. Det er en kassevogn, der kan hjælpe dig i dagligdagen, og dermed en bil der gør det endnu sjovere at arbejde. Faktisk er der plads til helt op til 120 kg ekstra last, samt mulighed for at læsse ind under fører- og passagersæde, hvilket giver ekstra længde.

 

Skal der en større varebil til, så skal du kigge i retning af Sprinter Tourer og Sprinter kassevogn. Sprinter Tourer er langt hen ad vejen den samme type varebil som Vito Tourer bare med langt mere plads. Den har samme primære formål som Vitoen i forhold til persontransport, men i Sprinteren er der yderligere god plads i bagagerummet selvom alle 9 sæder er slået op. Du kan også nemt og effektivt forvandle kabinen til et fuldt lastrum, hvis det er nødvendigt. Med Sprinter Tourer får du også et elektrisk trin til lastrummets skydedør, som vil gøre dit daglige arbejde meget lettere. Sprinter kassevogn er lidt en anden liga, og en kassevogn der slår de fleste andre på markedet. Du finder et væld af praktisk ekstraudstyr som eksempelvis vægtoptimeret plastgulv, hjulkasser med læssemulighed og pallestøtte i skydedørens trin. Alt dette er med til at give en bedre og mere effektiv fastgørelse, og dermed en bedre transport af gods uanset størrelse. Du kan som noget ekstra også vælge mellem baghjuls-, forhjuls- eller firehjulstræk alt efter, hvad du skal bruge den til.

 

Der er altså mange muligheder indenfor Mercedes-Benz-mærket, og indenfor hver model er der også forskellige muligheder. Derfor er det vigtigt, at du har gjort dig nogle overvejelser omkring, hvad du skal bruge varebilen til. Du skal helt generelt tænke over, hvilke anvendelsesmuligheder du forventer, den har samt de ønskede køreegenskaber. Du skal overveje størrelsen, hvorvidt det skal være en Tourer eller ren kassevogn, hvilke slags gear du har brug for og meget mere.